ICONapps Boot Camp@Iskandar Malaysia


.


Iconapps pitching
Huhu.. da lama x menulis kat blog ni.. memang masa amat packed skan ni.. banyak sangat benda nak kena diselesaikan.. tp Alhamdulillah keadaan masih terkawal.hue hue hue..

Alhamdulillah.. 
pagi tadi dalam jam 11am selesai satu lagi picthing untuk dapatkan geran sebanyak 10k.. tapi geran ni dalam bentuk latihan kursus untuk delevop mobile apps..  feedback alhamdulillah nampak memuaskan & dapat menarik perhatian panel2.. semua panel dalam 6 ke 7 orang lebih kurang cam panel masa permohonan geran icondaps di Cyberjaya bulan lepas. Tp sebab icondaps bernilai rm150k tak lepas.. cuba je la kan geran utk iconapps ni.. beza antara geran iconapps and icondaps adalah drp segi pembangunan aplikasi dia.. 
Iconapps dikhaskan untuk sesiapa yang nak bangunkan aplikasi mobile samaada menggunakan platform ios, android, bbm etc.. dan nilainya tidak begitu tinggi. Manakala icondaps plak untuk permohonan projek bernilai sehingga 200k. Dan lebih kepada bahagian teknikal & projek yang bernilai lebih tinggi.
Ok, so far Alhamdulillah.. walaupun result tak keluar lagi.. tp insyaallah, ada rezeki mesti dapat kan.. takmo mengharap sangat cam mana pengharapan masa icondap aritu... Apapun ada hikmah semua yang berlaku..  Semoga Allah berikan yang terbaik buat kami semua.. Amin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails