Ramadhan ke 10


.





kopok monie!

Alhamdulillah.. jap jer da masuk ramadhan yang ke 10 (;
minggu ni da masuk minggu ke 4 utk training course unity 3d di fsksm,utm.
setakat ni hanya satu kali je skip kls sbb tak sihat..
tp rase cam ssh nk fokus lak ..byk benda dlm fikiran..
rasa sgt rugi kalau x dpt nk belajar benda ni sbb da dpt peluang belajar percuma drp pakar2 unity yg di import oleh irda ngan utm..huhu..
semoga Allah permudahkan diri ni utk memahami apa yg dipelajari didalam kls & memberikan kekuatan semangat berpanjangan utk istiqamah dlm pembelajaran ( tak malas2 & x beri alasan utk buat latihan..huhuhu)


time buka puasa kat angsana petang khamis lepas - 26.7.12


menanti waktu berbuka.. (:

ok nk cite pasal anak2 pd bulan puasa ni..
haziq : alhamdulillah setakat hari ni puasa full.. 10 hari.. =)
faris : dah 9 hari puasa kecuali hari pertama..dia x tahan sgt.. puasa separuh hari je..
bagun sama2.. sahur.. mama masak jam 445-515.. sahur makan sama2..best..
kemudian en hb n haziq akan ke masjid utk subuh berjemaah.. lps buka puasa akan ke masjid juga utk tarawih.. alhamdulllah.. moga diberikan kemurahan rezeki dan keberkatan hidup & melatih untuk lebih tunduk kepadaNya ..insyaallah!



p/s : duk teringat je hari2 nasib saudara2 seislam kat Syria dan Myannmar.. rasa menusuk sgt bila npk gamba mangsa2 kanak2 & org wanita..sebak, sayu, geramm..!! .. Allah..! semoga diberikan kekuatan buat mereka semua.. Ya Allah, berikanlah kemenangan yang segera buat saudara-saudara kami ya Allah..!! Amin...

2 Responses to “Ramadhan ke 10”

  1. ishamizu says:

    Well done to your sons Iu..! Alhamdulillah dpt puasa penuh..;) good job to u too!

    Anyway, iu ada kls lg. izu igt dh habis..good luck ye..:)

  2. Unknown says:

    Hello, will you please update your theme and remove "And Spy Software." from the footer. I would greatly appreciate it and I will even send you $20 for your time via PayPal. I really need that link removed from here. Thank you.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails