Selamat Hari Lahir ke 7 sayang!


.


 Birthday boy!!
Alhamdulillah.. 16 jan 2013 - Muhammad Faris Saufi da memasuki fasa ke 2 usianya (7 tahun), Prof Muhaya kata kalau usia bawah 7 tahun sayang dan manjakan, tak boleh dimarah2.. kalau 7-14 tahun ajarkan disiplin, dan selepas 14 tahun jadikan dan layan anak tersebut seperti kawan.. betul tak..? =D

hmm... da semakin dewasa anakku ni..huhuhu

adiah yg diminta faris.. err.. ke papa yang mintak? :P

birthday kali ni mama & papa buatkan simple2 jer.. mama papa buatkan kek dan bagi hadiah pun simple.. ikut kemampuan.. hurm.. terbayang kalau di jerman memang hadiah boleh tahan juga.. best.. =) kat sini biasa2 je la ye ...jimat kos..hihi..

kakak izzah ikut cam abang faris dia..suka main puzzle!

xpe sayang.. asalkan mama ingat & faris membesar menjadi anak yang soleh.. sihat & sejahtera selalu.. macho dan manja.. hehehe



aktiviti izzah & faiz..

 :)
 *clap2..men boling bola masuk longkang je..hee*
pandainyaaaa!

p/s : sile abaikan rupa kek yang cntik tu..hihi..sebenarnya sejak balik mesia da xpernah baking kek (so boleh bayangkan la bape lama oven x berasap..huahuahua)..ntah katne sume alatan..sib bek jupe masa selongar2 lam stor..!!hoho.. ni duk kumpul balik semangat nak baking cam kt jerman dulu2..hahaha..


2 Responses to “Selamat Hari Lahir ke 7 sayang!”

  1. mama ct says:

    salam, ini mama dari my muslim family, kite dah tukar alamt blog ye, normalmuslimmama.blogspot. ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails