Geran RM1000.00 jangan x try!


.





SYARAT- SYARAT :-

i. Warganegara Malaysia dengan keutamaan kepada wanita yang berumur di antara 18-65 tahun;
ii. Pendaftaran/Lesen Perniagaan/Syarikat;
iii.Pendaftaran nama domain (.my) atau (.com.my) atau (edu.my) atau (net.my) atau (org.my) dan laman sesawang yang aktif;
iv. Langganan kepada perkhidmatan telekomunikasi jalur lebar atau ahli berdaftar dengan Pusat Internet 1Malaysia (PI1M)
v. Mempunyai akaun bank tempatan atas nama usahawan/perniagaan/syarikat yang digunakan untuk perniagaan
vi. Keutamaan kepada usahawan mikro-jumlah pekerja (sepenuh masa) tidak melebihi 10 orang atau pendapatan tidak melebihi RM 200,000 setahun. 


untuk sebarang pertanyaan boleh tengok kat link ni


Dana ni sebenarnya disediakan untuk para usahawan mikro (berskala kecil - yg da kaya raya tu xyah la mohon ea.. hahaha.. :P ) Dana ini diberikan bagi mengalakkan lagi aktiviti biz khususnya untuk usahawan wanita. Duit ni nanti boleh digunakan untuk membangunkan / mengupah orang membuat website biz .. so sesapa yang nak upah saya utk bina website pun boleh..
hubungi la saya @ emel kat :-

info@iusolutions.com.my
atau 
wid.ayu@gmail.com

p/s : mudah je nak mohon dana ni.. apply.. jangan x apply!! rugi kalau x apply ... =D


3 Responses to “Geran RM1000.00 jangan x try!”

  1. good luck wid. moga murah rezeki insyaAllah :)

  2. ishamizu says:

    Bagus ni. All the best iu..:)

  3. iu rf says:

    orang kat oversea pon blh try..
    nk rekemnkan pd kawan2 kita apply benda ni.. x susah..

    iAllah...semoga dpt..
    doakan ye.. =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails