Mood masak.. muncul lah!


.

udang sambal

lama dah tak post entry makanan..
masa study ritu memang jarang jugak masak..
tapi sejak habis study ni kena balik semula la rajinkan diri memasak cam masa kat jerman dulu2 kan.. tp tak la terpaksa rajin macam kat sana..
kat cni malas2 pun boleh beli..

 kangkung tumis udang.

kalau kat jerman, malas2 pun kena masak gak kalau tak masak memang tak makan benda yang kita ngidamkan tu...hahahaha

simple2 je la masak kat cni awal2 nak menaikkan mood memasak..hihihi

 kari ikan.





4 Responses to “Mood masak.. muncul lah!”

  1. Nana Zack says:

    ini bukan simple..lbh dr simple nie...huhuhu...sdpnya tgk sambal udang tu....

  2. Neny says:

    camtu tu standard simple anda????

    Agaknya kalau bersungguh2 apa la yg anda masak ye?

    Anyway, sy mmg terliur tgk 3 makanan itu, dah la belum lunch lagi ni...

  3. Miss Anna says:

    hehehe simple....??? kakna kan selalu masak satu lauk je, dalam tu la sayur, dalam tu la protein heheheh..

  4. ishamizu says:

    Hehe ni bkn simple, ni mabeles! Terliur i tau..!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails