HB Birthday!


.



SELAMAT HARI LAHIR!

Hari lahir ke 33,
takde hadiah best nak bagi, almaklum bajet tade.. tunggula kite jadi jutawan nanti.. nak kereta CRZ hybrid sebiji pun xde masalah nak bagi..hahaha

 
lucunye budak baju biru tu.. ehehe

sampai muncung2 si bb faiz..haha
 
Simple je sambut birthday, makan2 kat subway, makan kek 3 slice drp kedai kek sesion, nak makan sr tp kedai tutup lak sbb de renovation..melepas nak makan..huhuhuu (mama tumpang makan skali...hahaa)


birthday kali ni xde suprise sangat, sbb anak2 da besar..diorang buat card ucapan utk ayah diorang.. sweet je.. comel  sangat!

=D
 drp faris

hepi besday!
 
Alhamdulillah, selamat menyambut hari lahir ke 33 buat yang tersayang.. semoga tercapai segala cita-cita, dipermudahkan segala kerja, dimurahkan rezeki, di jadikan jutawan yang kaya dan beriman, diberikan kesihatan berpanjangan & dilindungi daripada sebarang kejahatan yang ada di langit dan bumi.. insyaallah!!

hihi...
 ich liebe dich! <3 :="" span="">

- 7 march 2013 -

2 Responses to “HB Birthday!”

  1. comel kotak hadiah tu..hehe..husben wid tua setahun je dari saya rupanya :D

  2. iu rf says:

    husband sy pun tua setahun drp sy..hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails