ABS (Ainon Business School) Wilayah Iskandar, Johor.


.


Alhamdulillah


Berpeluang join program ABS Wilayah Iskandar baru-baru ni, Syukur banyak info yang di perolehi..
Semua kepala biz..ehehe

Harap mencetus pemulaan yang bagus untuk langkah biz seterusnya..insyAllah

Program ABS WI, Johor biasanya dijalankan di Kompleks Usahawan MARA (KUT) di Technovation Park, Skudai. Area dekat ngan UTM, Skudai.

Program terdekat ABS WI pada 5 Okt 2013. boleh la riki2 utk info terkini bagi sape2 yang berminat.

boleh layari utk maklumat lanjut.

PAGE Pn AINON Mohd yang dikasihi, boleh klik link  kat bawah ni


untuk jadi Ahli secret group ABS School kena di invite, sesiapa yang nak join blh lah gtau.. iAllah sy boleh tlg ADD kan nanti.. :D


3 Responses to “ABS (Ainon Business School) Wilayah Iskandar, Johor.”

  1. salam. mcm mana nak masuk secret group ABS?

  2. Assalam... Sy juga mahu tahu bagaimana nak join group ABS wilayah iskandar ni? Harap dpt add saya di fb norjaasiahmazneka@yahoo.com. Terima kasiu.

  3. Assalam... Sy juga mahu tahu bagaimana nak join group ABS wilayah iskandar ni? Harap dpt add saya di fb norjaasiahmazneka@yahoo.com. Terima kasiu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails