Haziq Syafi Johan Cabaran CALCIUM, Kota Tinggi, Johor


.



Cubaan kedua selepas yang pertama dibuat kat JUSCO Tebrau, jb. Time yang pertama berjaya gak masuk final tapi takde rezeki sebab hanya dapat tempat yang kedua. Minggu seterusnya cuba lagi atas nasihat staf calcium yg ada kat situ agaknya kesian tengok haziq hampir nak menangis bila dapat nombor dua tu..

semua lebih RM800++

Kami x putus2 bagi semangat cuba lagi.. memang haziq agak besungguh-sungguh nak join. dengan semangatnya mama ngan papa bawa haziq ke econsave kota tinggi untuk join cabaran calcium ni. bertolak lepas zohor ke kota tinggi, kira2 sejam drp skudai. sampai tu terus je cuba untuk trial test kelajuan.. 3 peserta terpantas akan di bawa ke final (sebelah malam hari terakhir) cabaran tu 3 hri..sesapa je boleh masuk.. tp bebudak je lah..hehehe.. cara nk masuk kena beli yogurt calcium tu.. cuba sekali je da dpt masa yang pantas.. Alhamdulillah dpt call terpilih masuk dlm shortlist peserta akhir ( 3 org ) je di pilih utk dapatkan hadiah pertama (PSP set dll) tempat kedua & ketiga takde adiah.. huhu

nampak haziq usaha sesungguh masa main tu.. 
TAHNIAH sebab jd JOHAN!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails