LOTUS Desaru Hotel


.

Join ke Hotel LOTUS Desaru, Johor time papa nak balik lepas kursus 3 hari 2 malam kat sini, Hotel ni nampak menarik daripada luar..seblah je ngan laut Desaru.. tp nampak cam da lama..

  tapi seronok lah dapat masuk sini walaupun tak bermalam..boleh jalan-jalan disekitar hotel ni..huhu

 tempat yang luas..so kena naik la bende ni..( tp kita x naik.. interprem jer..hihihi)

 ada taman tempat budak-budak main ..sebelah kolam renang biasa..

 kolam renang lagi satu yang dibuka untuk orang luar ( tp kena bayar lah...)

 cocoanut yang besarrr..cuba teka sapa kat bawah tu...hehehehehe

 ready je ler depa ni.. first time katanya..ehehehhe

 lagi...!!!
 best gak la.. :)

2 Responses to “LOTUS Desaru Hotel”

  1. Nana Zack says:

    salam iu :)..

    nana pernah kena gak mcm ni...tp pelik skit la sbb gegata tu timbul setiap pg sampai tgh hr je...pastu hilang...keluarnya plak dr pinggang ke kaki...mmg merana...plak ms tu khabir baru 3bulan n husben ms tu keje labuan, yg kami ni kat kk...huhuhu...sebulan gak la kena mcmni...pastu hilang terus...xde mkn ubat sbb risau bb masih menyusu kan..tp seingat nana ms tu, nana sapu dgn minyak kapak..rs mcm mandi ngan minyak kapak pun ye gak...hehehe

  2. iu rf says:

    sebulan lama tu..
    kita kena sehri dua pun da merana badan..hukhukhuk..

    lps ni kene inject kot bru cpt sembuh..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails