Quality Hotel City Centre Kuala Lumpur


.

Alhamdulillah,

Ok juga lah tempat ni, Sebenarnya masa pergi ni suami mengajar space di UTM KL, so katanya untuk yang last mengajar ni nak bawa keluarga sama-sama, biasanya travel sendiri pun kos hotel hampir sama.. so ape lagi memang feberet duduk hotel & anak-anak memang suka mandi pool..


Drive ke KL untuk 2 hari satu malam.

:)

Breakfast included dalam pakej ni.. ok gak la banyak pilihan dalam tu :)

 dekat lobi je lah.. 
Hotel ni dekat dengan SOGO, Bangunan MARA KL,
jalan kaki ke depan da sampai..
anak-anak seronok tengok train ( duk kat jb susah nak tengok train..kalau kat jerman selalu tengok train... hai.. kesian anak2.. hehe )
 pool agak dalam, kurang sesuai untuk anak-anak kecil yang tak reti berenang.. bahaya juga lah.. 
so bila mandi dewasa kena pegang anak kecil.. takleh lepas punya..dekat juga ngan paras bahu.

rehat-rehat tunggu papa balik mengajar..
lepas tu singgah ke SOGO dan terus balik ke JB..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails