Archive for November 2013

Hari Anugerah Kecemerlangan Sek Ren Islam Hidayah, JB 2013


.

Alhamdulillah

Pertama kali ke Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar SRIH

time ni pergi ditemankan adik yang di import daripada Klang sebab papa tak dapat hadir kerana kena mengajar space di KL... boleh tahan gak la cabaran dia dengan 4 orang anak kecil ni.. alhamdulillah behave semuanya..ehehehe

sangat suka suasana dalam majlis ni.. semangat, terharu melihat anak-anak kecil yang ramai, semangat melalui persembahan yang meninggalkan kesan di hati...

mama bangga faris dapat hadiah kecemerlangan ni.. rasa semangat  bila lihat anak di atas pentas..

:)
semoga jadi pendorong semangat abang dan adik2 nya nanti..
tq acik mimi tolong ambil gambar =)

Tahniah anakku Muhammad Faris Saufi!

Quality Hotel City Centre Kuala Lumpur


.

Alhamdulillah,

Ok juga lah tempat ni, Sebenarnya masa pergi ni suami mengajar space di UTM KL, so katanya untuk yang last mengajar ni nak bawa keluarga sama-sama, biasanya travel sendiri pun kos hotel hampir sama.. so ape lagi memang feberet duduk hotel & anak-anak memang suka mandi pool..


Drive ke KL untuk 2 hari satu malam.

:)

Breakfast included dalam pakej ni.. ok gak la banyak pilihan dalam tu :)

 dekat lobi je lah.. 
Hotel ni dekat dengan SOGO, Bangunan MARA KL,
jalan kaki ke depan da sampai..
anak-anak seronok tengok train ( duk kat jb susah nak tengok train..kalau kat jerman selalu tengok train... hai.. kesian anak2.. hehe )
 pool agak dalam, kurang sesuai untuk anak-anak kecil yang tak reti berenang.. bahaya juga lah.. 
so bila mandi dewasa kena pegang anak kecil.. takleh lepas punya..dekat juga ngan paras bahu.

rehat-rehat tunggu papa balik mengajar..
lepas tu singgah ke SOGO dan terus balik ke JB..

14 tahun dulu...


.

Balai Cerap UTM.

14 tahun dulu aku mengenali UTM,
di sini tempat penuh kenangan ..
kini..
semua tinggal kenangan
dulu berdua, kini berenam..
Alhamdulillah..
Nikmat mana yg mampu aku dustakan..?

Terima Kasih Ya Allah..
atas kurniaan rezeki dan kasih sayang..
serta cabaran yg memberikan kekuatan..
Semoga terus cekal mendepani detik & kehidupan mendatang.
 PadaMU ku berdoa dengan azam dan impian
InsyaAllah semua pasti menjadi kenyataan.


Berkebun


.


anak sape lani comot ea... :))




Jarang ada masa sesama cucuk tanam ni..
tanam sayur je pun..
Alhamdulillah..
best ..
walaupun agak penat korek tanah..hihihii
2 minggu lepas tu...=D

sawi, timun & tomato..
sawi je yang jadi..:))

me 32 :)


.

 (cantikkan kek.. papa yang buat...hehehe)

Alhamdulillah.. 1.11.13 genap usia ke 32 tahun... eh 23 tahun...hihihi

Syukur di kurniakan Allah suami yg sangat penyayang dan anak-anak yg comel dan pandai2.. Semoga semuanya membesar menjadi anak yang soleh dan solehah.


ok.. cite pasal birthday seronok lah jugak.. en huby bawa jejalan ke outlet cari adiah...waaaa... mmg excited..ihihihi..  biasanya lebih suka kalau adiah jalan2.. g pantai.. laut atau yg seumpamanya..
 
  tapi sebab biasanya kalau birthday je musim tengkujuh..so laut memng kurang cantik la sekarang ni.. so adiah kali ni shopping je..=D
 :)
busan dah tunggu ye anak-anak...hihihi
 
 Alhamdulillah... idaman kalbu..:))

 comel tak kak toon..!?


TERIMA KASIH EN HUBY :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails