Izzah Safiyyah 5th Birthday!


.


Izzah Safiyyah 23 hb :)
Alhmdulillah.. semakin membesar .. comel dan sihat :)

Izzah request dapur masak-masak, lama dia request tapi papa kata nanti masa birthday ye..
jauh tu ke GM Klang beli hadiah ni untuk cari yang besar dan sesuai dengan harga.. 

Alhamdulillah jumpa yang Izzah suka. So lepas ni dah tak boleh minta dapur masak-masak ni ye Izzah..
masih susu botol.. rasa makin berisi dan tembam.. kita tak perasan sangat tapi bila balik kampung jumpa nenek2, ngan atuk2.. ramai yang cakap dah berisi.. yelah kak..dah mama kat rumah sepanjang masa.. dulu kurus sebab mama sambung study so kadang kena letak anak-anak ke nursery..
 
cak!
mama tengok Izzah ni agak rendah berbanding kawan-kawan kelas yang lain, tapi ada gak orang lain yang lebih rendah..ehehehhe
 tegar versi Malaya ..hahaha
 berat la mama...
 tumpang sekaki..hihihi
 peace no war!
 jangan pandang hanya pada rupa.. guna tepung kek instant :))

 layankan aje.. =D

 :)
papa yang buat kek ni.. hihihi
Semoga membesar menjadi anak yang solehah .. Allah lindungi selalu :)


One Response to “Izzah Safiyyah 5th Birthday!”

  1. Neny says:

    izzah makin cantik :).

    Happy birthday ye sayang, semoga jadi anak yg cemerlang dunia akhirat :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails