MELETOP steamboat Pulai Perdana 2, JB


.

Pertama kali cuba MELETOP STEAMBOAT ni.. dekat je ngan rumah. Alamat Pulai perdana 2, pilihan oklah.. seronok.. 

 
hanya dalam 10 minit je daripada rumah. pilihan pun ok..

 budak-budak yang kelaparan..

 Oleh sebab kami sekeluarga memang hantu seafood.. so sefood la pilihan kami.. ade kambing, lembu pun ada.. kami datang lepas magrib dalam jam 745pm, agak-agak lepas jam 800mlm dah start penuh..sampai ada yang kena tunggu orang habis makan baru dapat duduk.. meriah jugak lah..

harga semasa 

RM 19.90 dewasa
RM 9.90 kanak-kanak

ALAMAT:
FB : https://www.facebook.com/meletopsteamboat

2 Responses to “MELETOP steamboat Pulai Perdana 2, JB”

  1. mohd faiz says:

    Memang sedap kuah tomyam. Harga pun sangat sangat sangat berpatutan.

  2. Terima kasih atas review +ve anda. Kami amat menghargainya. Next time ade rezeki lagi boleh bawak ramai2 serbu MELETOP lagi...
    Update terbaru: Dengan harga yg masih sama, kini ruang makan tertutup ( beraircond & dapur elektrik ) telah dibuka. Jom MELTOP!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails