repair ipad & iphone


.

Baru-baru ni ipad terjatuh ( si bibi faez yang jatuhkan untuk kesekian kali..)
terus blank dah tak keluar pape kat skrin.. blank je skrin ipad tu..
punyalah sedih.. selalu kalau blank blh la off sekejap pastu on balik.. tp kali ni blank & dah tak boleh nk on.. sob sob sob...

lepas tu cari tempat repair ipad.. guna gugel jew.. ada yang rekemen kat PJ.. oh.. jauhnya dah la duduk kat JB.. tapi pk kalau balik kg blh try betulkan kat ctu.. simpanlah dlu..

tak susah nak cari tempat ni..
repair skali iphone 4 yang rosak.. sbb motherboard rosak.. 

tempat tu ok, staff pun bagus..

daripada luar..
ipad tu je reboot je.. cara dia tekan button HOME ngan button OFF ( sebelah atas tu) serentak selama 10 saat.. skali dia off, dan bila on alhamdulillah OK balik.. yahuuuu!!!

sebab masalah tak serius so dapatlah repair.. kalau crack biasanya cost dlm 200-300 ringgit.
alamat..
boleh save alamat ni

ada  tempat main kat sini.. so budak-budak taklah stress menunggu.. :)

siapa yang ada masalah ipad n iphone rosak boleh la try hantar ke sini..staff kedai repair depan kita je..so kita boleh la tengok live masa dia baiki tu.. nampak honest jugak lah..

4 Responses to “repair ipad & iphone”

  1. wah bagus ni. tablet jenis lain dia tak buat ke?

  2. iu rf says:

    tak sure hajar.. kne p tye.. try msg or call num tu.. orgnye pun friendly :)

  3. Nk tnye, betulkan motherboard iphone 4 berapa? Please balas..tq

  4. Any problem boleh whatsapp saya 011-11979717 untuk any masalah iphone anda. Harga murah gila.
    Area KAJANG | BANGI | UKM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails