Alhamdulillah.. :)


.


 
Tschuss..
 
wah.. tak sedar rupanya da hampir 3 bulan tak berupdate rumah ni..
last sekali update pasal cite di saarbruecken.
Alhamdulillah.. urusan2 penting mama piyah di Jerman dah selesai.
syukur sangat-sangat bila susah payah masa kat sana hari tu nyata berbaloi..
surat conformation daripada sana pun dah di terima awal bulan Julai aritu menyatakan perkara ni dah dapat di selesaikan dengan baik.
so , insyaAllah selepas ni takde masalah lagi lah diharapnye.. :)
sebak di hati Allah je yang tahu.. T.T

Urusan papa piyah juga iAllah dah sampai penghujungnya, lepas ni just tunggu tindakan daripada orang-orang di sana. Urusan di pihak sini memang dah selesai, Alhamdulillah..
mohon doa semua semoga dipercepatkan dan dipermudahkan proses yang seterusnya, insya Allah!

Gambar-gambar masa hari-hari terakhir di Jerman.

 ole-ole..
 semua ada.. terbeli sebab takleh tahan tgk harga..he3
 
nutella 1kg.. 3.99 euro/pcs dlm rm17++ je?.. sib baik sedar diri amik 2 je.. 
kalau tak sedar diri dah amik 1 dozen buat stok sbb murah sangat!! 
lepas tu pening sbb masuk beg dah berat...hahaha :)

antara pesanan drp kawan2.. huhuhu
 dalam train dah nak sampai ke frankfurt airport..ya Allah.. rindu sgt2..teringat kenangan dgn anak2..
beshnya kalau dapat tinggal dgn family lg kat sini..
 sebenarnya bercampur baur perasaan masa ni.. tak tau nk hepi ke..sedih ke..
 perasaan masa ni mcm nervous sbb takut tak lepas nak keluar..haha

me myself.. alhamdulilah..nak menunggu flight dah..
 
pekena seafood nudeln
 jumpa kawan baru.. isteri Amiril.. yg sambung belajar di Jerman.
dalam flight nak berlepas..
 rindu..
 melayan perasaan.. Subhanallah..cantik sangat2..
sejuk di luar...
 lama menunggu flight 12h
selamat sampai..alhamdulilah..
memula rasa mcm bawa 2 beg.. tapi tak tau la mana datang nye beg2 yang lain tu..hahaha...

hmm...
terima kasih, mak abah.. adik-adik dan lain2 yang sama2 membantu menjaga adik beradik ni sepanjang ketiadaan kami di Malaysia.

 atuk yang sabar melayan cucu...
 selfie live drp haziq untuk mama masa kat Jerman..
 huhu
 semangat dia bagi perkembangan adik2 kat kampung guna whatapps
lubang idung kecik..hihi
  
adik faris 
izzah..
faiz
 
ngan yiau pun ada... bagus jd reporter ni..heee
tau la orang tiap ari makan roti je..dia tunjuk makan sedap-sedap..sabo ajew..
huhuhu

abis da cite di jerman..(lamanye nk abis..hihihi)
dlm hati berharap dapat sampai lagi..
InsyaALLAH :)


2 Responses to “Alhamdulillah.. :)”

  1. Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com.

  2. uus johor says:
    This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails