Sukan Tadika IMAN rangkaian johor selatan


.


ha.. panjang dah tajuk dier.. oleh sebab ni mungkin sukan terakhir yang mungkin dapat si izzah ikut.. abang-abang izzah semua tadika kat tadika iman ni.. nanti nak kena tunggu adik faiz besar sikit lah baru dapat masuk tadika Iman ni..

kali ni sukan kat stadium UTM, pertama kali buat di sini. sebelum ni biasanya buat di padang dekat dengan taman dato onn.

bertolak ke tadika jam 715 pagi, izzah naik bas ke stadium tu. kami hanya tunggu di stadium UTM tu. memula nampak seronok.. kalau tahun lepas, langsung tak join sebab dia menangis takmo join.. kasut dia kena lecak sebab semalamnya padang tu basah sebab hujan.. terpercik sket je air lecak kat kasut..dia geli kot. lepas tu terus dia menangis nak balik rumah..huhuhu

tahun ni elok sket sebab dia masih nak join senamrobik dan perbarisan.. walaupun agak panas juga lah time tu.. acara dia pulak dekat jam 12..( akhir sekali) aduyai.. tak tahan la si kenit ni...panas.. dan cikgu beritahu dia tengah menangis kat khemah.. nak call sy tapi x tahu num phone pula.. kita punyalah semangat tunggu daripada awal pagi sampai tenghari kat atas nak tengok si izzah ni main.. sampai turn..dia tak keluar.. rupanya tak nak main dah... sabo aje.. tapi bila nampak dia dalam khemah tu memang sian juga tengok.. panas kan... da memang bebi snow ni tak tahan la panas2 & lama2..hehehehe..  kawan2 lain ok je..

takpelah.. xde rezeki kali ni nak join... kita tunggu nanti sekolah rendah je la ye Izzah Safiyyah, InsyaAllah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails