akhirnya...


.


Alhamdulillah..
lepas lebih 6 tahun menanti..

tumbuh pun gigi faris..he3

rasanya terbantut bila last skali ke dr gigi masa dalam lingkungan umur 3 tahun di Jerman..
ingatkan dah takmo tumbuh dah..
masa umur 3 tahun tu faris di bawa ke klinik gigi kekanak kat sana,
di cabut gigi yang rosak time tu sebab terjatuh masa travel area europe, tak ingat ke mana mungkin ke Paris, Swiss, Austria atau Italy.  Gigi patah & nak buang lebihan gigi tu.. Dr terpaksa cabut.. kesian tengok dia menangis masa dr cabut gigi, macam sakitnya ya amat.. lepas cabut tu baru tau rupanya ubat bius tu mcm tak berfungsi..so hidup2 la rasa sakit gigi di cabut tu.. kesiannya Ya Allah.. memang sedih sgt mama masa tu.. memang takkan lupa sampai bila-bila..


tapi alhamdulillah.. sekarang ni dah tumbuh..dia pun horey2..seronok bukan main.. 
agaknye segan kot lama da tak de gigi tumbuh kat situ...hehehe

p/s : rutin harian akan ambil anak-anak balik daripada sekolah dengan peneman yang setia si kenit aka faiz de chomel..sibuk nak interprem jer..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails