Selamat Hari Lahir Muhd Haziq Syafi ke 11


.


Alhamdulillah  - 13.2.2015 -

Birthday ke 11 yo!

Selamat hari lahir Haziq..
Semoga membesar menjadi anak yang beriman.
yang soleh, penyejuk hati mama & papa.. 
berbakti kepada Agama, ibu bapa & masyarakat.
Sihat tubuh badan & cemerlang dunia akhirat.

takmo nakal2 ye..

Birthday kali ni just penuhi apa yang di minta, jersi bola & barang-barang untuk main bola sepak. minat betul dengan bola, badminton.. hari2 nak main..
makan2 kat secret recipe bersama beberapa slice cake yang sedap & makanan2 lain..
gamba tak sempat amik sebab lepas order tu mama keluar jap beli brg dapur.. bila datang balik sume dah nak habis..rupa pun da kurang menarik..huhuhu..

Apepun ..
Mama doakan haziq menjadi anak yang terbaik, sabar & selalu akan  sayang & jaga adik2 dengan baik sebab haziq seorang abang yang sangat bertanggungjawab.. 

Mama minta maaf atas kekurangan mama selama menjaga Haziq sejak kecil sampai sekarang..
mama hanya mahukan yang terbaik untuk semua anak-anak mama..
InsyaAllah,

Haziq memang anak yang soleh!

dan.... kenalkan kawan baru haziq..hihihi

Nama dia Cik Cimuni..panggil Cik Muni je k..:)
:)
 baru nak masuk 3 bulan.
 cedey takmo duk lam sangkar ke..
 Cik Muni yang comot. nanti da besar skit baru pandai mekap2 kot..hahaha .. :)


p/s: Mama & Papa liebe dich Haziq!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails