CIk Piyah Dentist.


.


Alhamdulillah..
lepas beberapa minggu di pujuk2 akhirnya mahu ke Dr gigi..
semangat dia nk cabut gigi..
tapi...
mungkin sebab tunggu lama sangat jadi dia penat dan lapar..
dtg klinik pkl 1130.. dlm pkl 130 baru Dr panggil masuk bilik..
uhuhuu.. lamaaaa....
cik abe ckp pasni kite x yah g klinik ni lagi..
biasa mmg buat kat klinik ni..x penah lama sangat camni..
mungkin sebab sabtu cuti .. byk keje Dr kot.. Dr sorang je nampaknya..
orang x dela ramai sangat..
sib baik mama ada kesabaran tahap tinggi time ni..
kalau x memang xde la nk tunggu lama gini..

mula2 masuk senyum je Izzah nie..
 cak
 :)
 Dr bagi gel untuk inject.. gel bagi supaya rasa kebas dlu .. kendian baru inject bius kat gusi..
1st time dia tahan lagi.. pastu yang kedua tu cik piyah dah x tahan nangis..
duduk dah xmo baring lagi..
pujuk2 pun xleh gak..
sabar je..

Dr kata biar dulu.. nt boleh cabut secara natural. dia akan tercabut sendiri.. hmm .. lama gak ..sampai rini x tertanggal lagi.. gigi belakang tu dah tumbuh dah.. goyang 2 biji.. camna la ni eh..
dr ckp bagi makan keras2.. nanti lelama dia longgar.. oklah cuba nanti..

Tahniah Izzah sebab berani..
sebenarnya kalau kita orang besar ni pun seram juga kalau jumpa Dr gigi ni...
budak-budak lagi la kan...

9 April 2016

One Response to “CIk Piyah Dentist.”

  1. Dewi Aja says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails