Family day. Janda Baik, Pahang.


.

Alhamdulillah...
berkesempatan join family day sebelah suami walaupun dengan jadual yang padat sbb urusan rumah di JB. seronok sebab dapat jumpa ahli keluarga sbb da lama tak balik kampung..
sebelumnya mesti sebulan sekali akan balik kampung. tapi sebab da pindah tempat baru ni dengan urusan tukang2 rumah tak berani nak tinggalkan dorang wat keje sendiri kat rumah tanpa ada yang monitor.. ( sebab dah terkena byk benda x btl le ni.. )

tapi alhamdulillah semuanya dipermudahkan..  :)
 
 sampai dah..
hurmm.. x sihat... demam nie... 
paling suka mandi sungai..
sbb demam langsung taknak main air..huhu
 suasana yang tenang.. sunyi.. segar..
 homestay..

 antara anak-anak buah..
 makan time.. yahuuu..

esoknya awal pagi dlm jam 900am dah bertolak ke jb semula..
syukurlah dapat stay semalam ngan family..
mudah2an dapat join lagi family day camni dengan family. InsyaAllah.
 
14.3.2016

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails