Last Day di Pulai Perdana, Skudai


.

Alhamdulillah..
urusan pindah rumah berjalan dengan baik..
walaupun berat hati tinggalkan rumah.. tinggalkan jiran2.. banyak kenangan selama tinggal di rumah Pulai Perdana ni.. walaupun agak sunyi.. tp alhamdulilah tenang & selamat..
sepanjang kat sini pernah juga dgr rumah2 jiran kena pecah rumah.. biasa yang pakai pagar autogate..xtau le cmne orang tu buka..lepas tu.. umah sebelah pun penah kena masuk siang2..
tp syukur rumah sendiri x pernah kat sini.. hb plak slalu juga turun kl sbb mengajar sana..
so kalau kena tinggal semalam dua tu biasa.. kadang2 risau juga dlm hati..tp tawakal je lah..

semua tu tinggal kenangan sekarang ni.. memang takkan lupa sampai bila2..
 
duk mengemas2 rumah.. kenangan yang besh.. huhu
tinggal sejak nov 2010 - 2016 bulan 3.
si 'mandor cilik' tengok orang masukkan barang2 dalam lori.. 3 tan 2x trip woo..
banyak rupanya barang2 dalam rumah ni..lebih 5 tahun duduk kat rumah ni..
service ok.. amik kat senai..
:)
boleh tahan pokcik mokcik mengemas rumah ... :D

'preview tempat baru..'
Alhamdulillah.. syukur dapat duduk rumah sendiri.. :)

tarikh keluar rumah sepenuhnya
15.3.2016

4 Responses to “Last Day di Pulai Perdana, Skudai”

  1. Dewi Aja says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  2. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan.. So appreciate every moment :)

    http://www.fatindays.com


  3. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails