Senibong


.

Alhamdulillah
kali ke 4 ke tempat ni dalam tempoh 5 tahun..hihii
mula2 dlu ke 6 corner.. lepas tu Anjung.. kemudian Selera Senibong.
kalau ke sini pun sebab ada special event cam anni ker..
besday ke.. kalau time lain xdelah kot.. biasa ke DAMAI pun ok..
kita suka try kedai2 lain2.. kat Senibong ni ada banyak kedai.. ada yang ok ngan selera kita ada yang kurang skit.. so kenalah try kan..
yang latest ni kita g kedai yang 1st sekali kalau masuk ikut depan tu..
kedai x ingat plak nama.. 
makanan sedap juga.. tomyam sedap..
ramai chinese makan nasi lemak kat sini..
ada try gak nasi lemak tu ada rasa mcm pulut skit nasi tu..
bukan nasi biasa.. sbb tu chinese suka kot..


 sedia.. ketam sambal ngan siakap 3 rasa
 butter prawn ngan tomyam, sayur kailan ikan masin
 ikan sedap.. jus tembikai pun ada
pun ok..

total  habis dalam RM179
oklah untuk satu family makan..
tapi banyak sangat sebenarnya ni..
next time kena kurangkan..hiihihi

23 march 2016

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails