Tahun baru azam baru tempat baru aktiviti baru..


.

Alhamdulillah..
dapat ber blog semula..
dah nak dekat setahun rupanya tak menulis..whoaa ..lamanya x sedar...
 dah masuk tahun baru pun..
sayang btl.. menulis kat blog ni at least ade la kenangan kalau dah tua nt kan.. bole tengok2 gambar.. baca balik.. anak2 pun boleh join tengok.. hahaha
semoga istiqamah hendaknya lepas ni..hihi..
Syukur urusan pindah rumah dah selesai.. sebulan duduk di tempat baru..
walaupun rumah ada yang masih belum siap...tp alhamdulillah dah selesa untuk didiami..
keje-keje yang belum selesai lagi tu iALlah kita cuba buat sikit - sikit..
nanti lelama siaplah kan.. :)

ok aktiviti pertama di tempat baru..anjuran kumpulan ibu bapa penjaga untuk tadika PASTI kawasan Kulai. sebenarnya tak pernah main..dlu masa sekolah suka main yang ganaih2.. kalau tengok bola jaring ni macam x rock lah..ekeke...  tapi saje  nak try.. boleh dpt kawan2 baru & turunkan berat badan.. hahaha
 sesi latihan bola jaring..

 hari perlawanan .. penyokong setia.
 main je.. menang kalah num 2.. 
yang penting usaha & dongibab..hihihi
 ada gaya pro x..hihihii
 latihan malam hari..
 semangat mcm kat sekolah..hehehehe
 match dlm masa seminggu.. wpun tak berjaya tapi seronok dapat join team ni.. dapatlah ber sosial sket kan..lapang skit kepala ni.. :P

One Response to “Tahun baru azam baru tempat baru aktiviti baru..”

  1. Dewi Aja says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails